Suicide Squad: Kill The Justice League е отложена за 2024 г.

Това обявиха Rocksteady Studios, като разкриха, че новата премиерна дата е 2 февруари 2024 г. Спекулации за това отлагане започнаха преди няколко седмици, когато няколко гейминг журбанисти споделиха, че играта няма да излезе през май. Някои казваха, че ще я отложат с малко и излезе тази година, а други, че ще отнеме доста време, докато видим Suicide Squad на пазара.

“Взехме трудното, но необходимо решение да отделим необходимото време, за да направим играта най-качественото изживяване за играчите. Благодарим на нашата невероятна общност за продължаващата подкрепа, търпение и разбиране. Има много повече за споделяне през следващите месеци и очакваме с нетърпение да ви видим в Метрополис през следващата година.” – това споделят в съобщение Rocksteady.

Наскоро студиото показа геймплей от Suicide Squad: Kill The Justice League и реакцията на геймърите не бе позитивна. Мнозина се отвратиха от live-service елементите, както и постоянно героите хвърчат като маймуни на тежки наркотици и стрелят лилави кръгчета. Предстои да разберем колко от това ще се промени, макар че съмнявам се да отпаднат live-service елементите.

източник : CrazyR

Leave a Reply

Write what you are looking for, and press enter to begin your search!