CD Projekt планира нова трилогия от сериите “The Witcher”!

По-рано тази година CD Projekt Red обяви The Witcher 4, която игра все още няма пълно официално име, като начало на новата сага. Твърде вероятно е, обаче, “новата сага” да се окаже трилогия.

„Когато заявихме, че ще има нова сага, имахме предвид повече от една! Първата беше от три части, така че сега мислим да повторим мача. Ние вече сме в процес на разработка на първата игра от втората сага Witcher.“

/Адам Кичински – главен изпълнителен директор на CDPR/

THEWITCHERNEWGAMES

Кичински повтори, че настоящото продължение се разработва в Unreal Engine 5. Каквото и да е името на следващата игра The Witcher, оказва се, че тя вероятно няма да бъде The Witcher 4, според Марчин Ивински от CDPR, който заяви следното:

The Witcher е проектиран като трилогия и трилогията не може да има четвърта част, нали?“

Не знаем много повече за играта, освен че е в предварителна продукция и че има голям шанс да се фокусира върху училището Lynx, базирайки се изображението с висулка в тийзъра, който CD Projekt пусна преди няколко месеца.

И докато следващата част на франчайза все още остава малко далеч, подобреното издание на студиото на The Witcher 3: Wild Hunt за PlayStation 5, Xbox Series X/S и PC е значително по-близо и все още на път да бъде пуснато през тази година, което бе потвърдено и от компанията.

източник : a1gaming

Leave a Reply

Write what you are looking for, and press enter to begin your search!