Надали някой има съмнение, че от Quantic Dream си губят времето и може спокойно да предположим, че отдавна работят по респективния си следващ проект. Освен с невероятните си игри, студиото е известно и с бавното си разработване на контент. Последното заглавие Detroit: Become Human, което трябва да отбележа създаде световен фурор, беше разработвано цели 6 години и то главно заради изграждането на нов енджин. Сега обаче очакванията са нещата да се променят, новия енджин е вече на лице и вероятно ще забърза играждането на предстоящото.

И ако правилно разбираме намеците от представители на студиото, въпросното може да се случи и тази година. Вече за втори път от Quantic Dream тизват, че нещо предстои :

 

Embedded video

QUANTIC DREAM #DetroitBecomeHuman@Quantic_Dream

Thank you all for a FABULOUS year 2018! We shall be back soon with some great news. Stay well and happy, share your passion and love! Stay tuned...

1,766

557 people are talking about this

Twitter Ads info and privacy

 

Съобщение от официалния туитър акаунт на студиото, в превод :

 

Благодарим на всички за ПРЕКРАСНАТА 2018-та година ! Ние скоро ще се върнем със страхотни новини. Бъдете здрави и щастливи, споделяйте страст и любов ! Останете на линия …

David Cage@David__Cage

HAPPY NEW YEAR TO ALL!

We wish you all a wonderful New Year with a lot of love, friends, laughs, and of course a lot of fun!

2018 has been an amazing year for Quantic Dream, thanks to you.
We have plans to make 2019 very exciting too!

1,614

346 people are talking about this

Twitter Ads info and privacy

 

 

Горното е новогодишно съобщение от David Cage – основател и изпълнителен директно на Quantic Dream, превод :

 

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! Ние ви пожелаваме страхотна Нова Година с много любов, приятели, смях и разбира се, много забавление! 2018та беше удивителна година за Quantic Dream, благодарение на вас. Ние имаме планове да направи 2019-та също толкова вълнуваща !

 

Времето ще покаже, но от казаното горе, може да очакваме най-малкото, новия проект да бъде обявен. Sony тази година няма да имат E3 пресконференция и вероятно може да изключим това събитие за основа. Ще чакаме и ще видим.