Tom Clancy’s The Division расте и еволюира по забележителен начин. Както беше съобщено преди, Ubisoft пусна безплатен пач днес, на 28-ми февруари, с който идват нови Тъмни Зони, нови събития и „легендарно“ ниво на трудност.

Освен това ще има и нови възможности за персонализиране на героя, промени в оръжията и много други промени. Всичко това обаче ще изисква от потребителите поне 8,5 GB дисково пространство, така че ако не сте го направили, освободете малко място. Пачът ще е достъпен за PlayStation 4, Xbox One и за РС. Ако се случи да не можете да играете играта, няма причина за тревога. Ubisoft регистрира „неочаквани усложнения“ със сървърите и работи по въпроса.

Освен новия пач Ubisoft издаде и последното DLC за играта, Last Stand, днес. Заедно с много допълнения ще се появи и новият режим Last Stand и „нашествие за загубения сигнал“. За разлика от предишните два експанжъна, Underground и Revival, този излиза едновременно за всички платформи. Тези които са си поръчали ваучър за сезона за $40, трябва автоматично да получат DLC-то. За останалите то ще струва по $15.

 източник : kaldata

Източник : https://www.kaldata.com/