Любителите на игрите със задоволство ще научат, че скоро ни очаква премиерата на нова версия на Mortal Kombat. Информацията бе потвърдена на конференцията The Game Awards 2018, където видяхме и първия трейлър на заглавието. Оказва, се, че Моrtal Kombat 11 ще бъде формално представена на 17 януари, а реалната премиера ще бъде на 23 април. В случая става въпрос за водещите платформи като PC, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch, съобщава GamesRadar.

 

 

Краткото видео само загатва за геймплея на играта и показвa ожесточена битка между Scorpion и Raiden на фона на песента "Immortal" в изпълнение на 21 Savage, предаде VentureBeat. Конкретните детайли за подобренията все още не са известни, но със сигурност ще научим повече на 17 януари. На тази дата разработчиците от NetherRealm Studios ще разкрият официално всички новости в предстоящата версия на една от най-успешните игри за всички времена. 

 

 

Mortal Kombat 11 ще използва иновативна "Custom Character Variation System", с която да създавате персонализирани версии на отделните персонажи. Припомняме ви, че предходната версия на заглавието бе представена преди три години и новaта игра със сигурност ще се хареса на милионите фенове на поредицата. Не ни остава нищо друго освен да се въоръжим  с търпение, за да научим повече детайли за интересните неща, които ни очакват в Mortal Kombat 11.