Assassin’s Creed Valhalla ще бъде безплатна през този уикенд!

Ubisoft обяви Free Weekend Event за Assassin’s Creed Valhalla, който ще ви позволи да изпробвате обширната викингска приключенска игра. Новината идва като част от плановете им за месец март.

Assassin’s Creed Valhalla има три ключови събития, планирани за момента. Планиран да излезе на 21 февруариPatch 1.5 ще изглади малките бъгове, проблемите с оптимизацията и настройките на баланса. Разработчиците не са посочили ясно какво точно ще се коригира.

След това, на 24 февруари, играта ще бъде достъпна напълно безплатно в продължение на 4 дни, независимо коя платформа използвате.

valhalla

Играчите на компютър ще трябва да имат достъп до UPlay или Epic Games Store, тъй като заглавието все още не е пуснато в Steam. Офертата изтича на 28 февруари 2022 г., след което играчите могат да изберат да купят играта, за да завършат историята. Целият им прогрес ще бъде прехвърлен ако решат да се сдобият с копие.

На 10 март 2022 г. пък ще излезе разширението на играта – Dawn of Ragnarok. То ще осигури около 40 часа геймплей, като ви отведе на разходка из емблематични места от скандинавската митология.

В своя призив към инвеститорите за Q3 2022 Ubisoft обяви, че Assassin’s Creed Valhalla е най-печелившият франчайз досега. Според главния изпълнителен директор Ив Гиймо, приходите от играта са надхвърлили границата от $1 милиард към декември 2021 г. – което обяснява защо студиото ще продължи да пуска редовни актуализации и разширения за нея.

източник : а1gaming

Write what you are looking for, and press enter to begin your search!