Cyberpunk 2077 за PS5 и Xbox Series X/S старти с много подобрения!

Дългоочакваната актуализация на Cyberpunk 2077, оптимизираща играта за PS5 и Xbox Series X / S, бе пусната днес. Patch 1.5 е доста голям и е наличен на всички платформи, с големи промени в играта, заедно с още екстри за конзолите от следващо поколение.

Ако се чудите какво точно ще се подобри, то по-добре се пригответе за Ray-Tracing4K резолюция с динамично мащабиране, по-бързо време за зареждане и множество други визуални и технически екстри. За PS5 актуализацията включва цялостна поддръжка на обратната хаптична връзка и дори за говорителите на контролера DualSense.

cpunknextgen

Ще има и различни режими, като този за Performance предлага 60FPS при 4K резолюция, докато Ray-Tracing режимът предлага 60FPS при 4K резолюция

Пачът е около 50 GB за всяка платформа и ако играете на PS5, ще трябва ръчно да изберете новата версия и да преинсталирате играта наново, за да получите последната версия.

Икономиката в Cyberpunk 2077 също е ребалансирана, с повече пари от мисии и по-евтини коли. Нови оръжия също ще бъдат включени като безплатно DLC в Patch 1.5.

Играта стартира ужасно с тонове бъгове, а CDPR не спря да пуска множество корекции и пачове след старта, за да подобри нещата. Въпреки това, минаха месеци, откакто получихме актуализация – най-новата е септемврийската 1.31, така че този ъпдейт идва като топъл хляб за всички фенове.

CDPR също работи върху актуализация за следващо поколение устройства и за The Witcher 3: Wild Hunt. Подобно на актуализацията на Cyberpunk 2077, The Witcher 3 също трябваше да дебютира през 2021 г., но сега е планирана за второто тримесечие на 2022 г.

източник : a1gaming.bg

Write what you are looking for, and press enter to begin your search!